-Jeg har første arbeidsdagen i dag», sier Harald A. Reyes, Paradis TKs nye daglige leder, på klingende bergensk – og tillegger -så jeg er litt spent på hva jeg går til.

Èn sak er imidlertid allerede på dagsorden; banekapasiteten i Bergen må bedres, spesielt nå som Bergen har 1 bane i avgang.

Harald er godt kjent i basketmiljøet i Norge og som highschool-spilller i USA. Men han levner ingen tvil om hvilken idrett som står ham nærmest.

-Tennis har alltid vært den store lidenskapen. Helt fra jeg var veldig liten og slo baller med pappa. På skolen og pga det sosiale miljøet ble det etterhvert mest basket. Men de siste årene har jeg spilt mer tennis igjen. Bl.a trent 3-4 ganger ukentlig og spilt divisjonstennis i 3. divisjon.

På Facebook-siden til Paradis TK finner du en lengre presentasjon av ham.

Vi vil bare si: Velkommen til norsk tennis og lykke til, Harald!