Ingrid Sørli Glomnes blir NTFs nye kommunikasjonssjef. Stillingen innebærer blant annet innholdsproduksjon i forbundets ulike kanaler og en sentral rolle i alle forbundets kommunikasjonsaktiviteter. Hun blir en ressurs på tvers av NTF sine områder, enten det dreier seg om kontakt med klubber, internt i organisasjonen eller i forbindelse med større arrangement og medieopptredener.

– For meg som både elsker formidling og tennis er dette en unik mulighet. Tennis og padel er inne i en periode med både stor medlemsvekst og fantastiske internasjonale prestasjoner, så mulighetene er mange, sier Ingrid Sørli Glomnes, som for øyeblikket jobber som frilansjournalist og sportskommentator for NRK og Discovery. Hun har i tillegg hatt en rekke oppdrag i ulike mediehus og for ulike TV- og radioprogrammer.

Hun vil starte i redusert stilling i NTF allerede fra januar 2023 og vil være 100% på plass senest 1. mai, mest sannsynlig tidligere.

Ingrid er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og som sportsjournalist fra Universität Salzburg og har kurset og etterutdannet seg gjennom årenes løp. Vi får med andre ord en erfaren, fremoverlent og spennende medarbeider på laget!

-Jeg vil også takke NRK og Discovery, og alle mine gode kollegaer, for tolv artige og lærerike år. Nå gleder meg veldig til nye og spennende arbeidsoppgaver sammen med de dyktige medarbeiderne i NTF, og til å være med på å spre tennisglede til nordmenn i alle aldre, forteller NTFs nye kommunikasjonssjef.

Ingrid Sørli Glomnes forlater mediekanalene NRK og Discovery for å bli kommunikasjonssjef i Norges Tennisforbund. (Foto: Ole Kaland, NRK)