Med flere pågående og kommende turneringer, er det en gylden mulighet til å konkurrere, forbedre ferdighetene sine og samtidig oppleve padelens unike sosiale atmosfære. Her er en oversikt over de kommende padelturneringene i 2023 som vil sørge for spennende kamper og minneverdige opplevelser for spillere i alle ferdighetsnivåer.

NPT 9 i Bergen 27.-29 oktober 2023

Denne helgen går turen til Bergen, en by som har en raskt voksende padelkultur. Bergens Tennisklubb arrangerer NPT 9, og dette arrangementet vil være en flott anledning til å oppleve padelens vekst i vestlige deler av Norge. Turneringen spilles på Bergen Racketsenter. Trekning og spilletider finner du her.

Junior og Veteran NM 2023, Drammen 10.-12 november 2023

Årets første mesterskap Junior og Veteran NM 2023, arrangeres av Tønsberg Padelklubb og skal spilles i Drammen. Drammen Padel avd. Tangen, et moderne anlegg som gir spillere og tilskuere en førsteklasses opplevelse. Med flere baner og fasiliteter av høy kvalitet, gir dette stedet en flott atmosfære for konkurranse. Meld deg på!

FIP Rise, Drammen 16.-19 november 2023

Mer info om denne internasjonale turneringen kommer snart!

Telia Open Padel NM 2023 i Oslo 23.-26 november 2023

Oslo Padelklubb i samarbeid med Nordic Padel arrangerer årets største arrangement, Telia Open Padel NM 2023. Dette mesterskapet er en høydepunkt for padelsesongen og tiltrekker seg mange av landets beste spillere, men her kan alle melde seg på. Arrangement vil foregå på Nordic Padel sine to sentre; avd. Økern og avd. Rødtvet. Totalt 18 baner og freshe lokaler står til disposisjon for spillere og tilskuere under Telia Open. Det vil også være direkte streaming via Matchi og Direktesport. Mer info om Telia Open finner du her

NPT 10 Elverum, 1.-3 desember 2023

Elverum Padelklubb arrangerer årets siste Norwegian Padel Tour fra 1.-3.desember. Turneringen spilles på Euro Padel Elverum.

Meld deg på årets siste Norwegian Padel Tour her!

NPT Elite Bergen, 8.-10 desember

Året avsluttes med en NPT Elite turnering som arrangeres av Bergen Padelklubb. Turneringen skal spilles på Padel Kokstad og det er åpen påmelding til alle klasser A, B og C! Meld deg på her

Påmelding til de fleste turneringene er åpen, og det er allerede mange spillere som er påmeldt og vi ser frem til en padelrik avsluttning på 2023!