Med stadig flere turneringer og deltakere i Norge, gir det oss en stadig spennende padelscene, og det er nå på tide å se på den siste oppdateringen av norsk padelranking.

Herreranking: Fredrik Ask holder seg på toppen

I uke 44 er det ingen overraskelse at Fredrik Ask fortsatt troner på toppen av herrelisten. På topp ti finner vi blant annet Christian Berg og Joakim Karlsson som har imponert med sine presentasjoner under de siste turneringene.

Etter den siste oppdateringen er Harald Vinding Kohmann, som har hatt en bemerkelsesverdig oppadgående trend på rankingen. Etter de siste månedens turneringer har Kohmann klatret hele 63 plasser og er nå å finne på en solid 55. plass. Dette viser at dedikasjon og hardt arbeid gir resultater i padelverden!

Dameranking: Hannah Lehfeldt dominerer

På damesiden er det heller ingen store endringer i toppen av rankingen. Hannah Lehfeldt har vist seg som en maktfaktor i norsk padel og har holdt fast i førsteplassen. Hennes konsekvent sterke spill og imponerende seiersrekke har gjort henne til en av de mest fryktede spillerne på norsk jord.

På damerangeringen er det Mona Kronheim Gjersten’s prestasjoner som har ført til at hun har klatret hele 29 plasser og er nå en betydelig utfordrer i dameklassen.

Norsk damepadel har også sett økende deltakelse, og det er nå hele 99 damer som er registrert på den norske rankinglisten. Med 320 herrer på den norske rankinglisten, er det tydelig at padel er en sport i vekst. Konkurransen er hard, og vi kan forvente oss spennende kamper i tiden som kommer.

Se hele rankinglisten her!