Denne helgen var 27 deltakere fra hele landet samlet på Nordic Padel for et intensivt og lærerikt trener 1 kurs i padel. Samlingen ble arrangert i samarbeid mellom Norges Tennisforbund (NTF) og PCR (Padel Coaches Registry). Dette kurset markerer et viktig skritt i retning av å fremme padel i Norge og gir klubbene muligheten til å ha egne trenere som kan styrke satsningen på ulike treningstilbud i klubbene.

Deltakerne ble guidet gjennom en helg med grundig opplæring og praktisk trening av erfarne instruktører. Padel er en sport i rask vekst, og det er viktig å utvikle kompetente trenere for å fremme sportens utvikling. Dette trenerkurset gir en solid forståelse av padel-teknikker, taktikk, trening og pedagogikk.

NTF legger stor vekt på betydningen av å tilby slike kurs for å heve standarden for padel-trening i Norge. «Vi er glade for å kunne tilby trener 1 kurs i padel, som vi mener vil hjelpe klubbene med å øke kvaliteten på treningen de gir til voksne samt barn og ungdom,» uttalte Alen Putes i NTF.

default

En av de positive sidene ved kurset er at klubber nå kan utdanne egne trenere, noe som vil bidra til å spre sporten og sikre at flere får tilgang til god trening. Dette vil hjelpe padel å vokse og til å nå nye høyder.

For de som gikk glipp av dette kurset, er det gode nyheter. NTF har planlagt å tilby både trener 1 kurs og trener 2 kurs i 2024. Dette gir flere en sjanse til å få kompetansen de trenger for å bli dyktige padel-trenere.

Hvis du er interessert i å delta på kommende kurs eller ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med Alen Putes i Norges Tennisforbund. Padel-sporten vokser, og med kompetente trenere som kan veilede og inspirere, vil den fortsette å trives i Norge.