Soon TK har en veldreven tennisskole med et helhetlig program for barna. Trivsel og å ha det gøy er viktige faktorer, men det er stort fokus på innholdet i programmet. Progresjon i undervisningen, god dialog med foreldre, mange interne turneringer og en aktiv klubb i Tennis Kids konseptet. Soon TK er kjent for alltid å ha mange deltakere med i ROG Tour-turneringene.

Hovedtrener Andreas Haugteien tror at måten de har drevet tennisskolen på har vært med på å beholde mange ungdommer i klubben, også gjennom tenårene.

Soon TK har også tilbud til de voksne. Det er mange som deltar på kurs og også mange som spiller på egenhånd. Soon TK har også herrelag, damelag og veteranlag. Soon TK etterlever norsk tennis sin visjon om at flere skal spille mer og de skal spille hele livet.

Trener Thomas Baker med voksenkursdeltakere

Son er en del av Vestby kommune som har totalt ca 18.000 innbyggere. Klubben ble stiftet i 1970 og har over 400 medlemmer og over 200 spillere som deltar i organisert trening. Anlegget har to innendørsbaner og fire grusbaner, én hard court bane og fem minitennisbaner utendørs.

Styret i Soon TK er enige om at det er gøy å se hva man få til også på litt mindre steder når man har fokus på godt aktivitetstilbud, i tillegg til flinke og engasjerte ansatte og frivillige i klubben.

Nå ser Soon TK på å utvide anlegget med flere innebaner. Styreleder i klubben, Jonas Hedum, forteller at de er i en prosess om å innhente pristilbud på utvidelse av hallen med to baner. De har hatt kommunen på besøk og fått indikasjoner på at det ser lovende ut i forhold til eiendommen. Hedum forteller at de når de har innhentet mer informasjon om kostnadene for utvidelse, vil de starte en mer formell søknadsprosess for anleggsprosjektet. Det er spennende tider i Soon TK for tiden.