For første gang ble det arrangert Norwegian Padel Tour (NPT) Rankingturnering. Turneringen ble spilt i Letohallen på Eidsvoll hvor klubben hadde tilgang til 7 baner. Det var totalt 28 herrelag og 10 damelag påmeldt. Herreklassen ble delt inn i klasse A, Klasse B og Klasse C, mens det ble kun en klasse i dameklassen.

Turneringsleder Bojan Asanovic ledet turneringen, sammen med sitt team, høstet mange lovord og velfortjent mye skryt for arrangementet.

-Eidsvoll Padelklubb ble etablert i slutten av 2020 og vi er en ung klubb med i overkant av 100 medlemmer p.t. For de aller fleste av oss er Padelsporten ny og vi har ikke hatt erfaring med å arrangere padelturneringer fra tidligere, forteller Asanovic.

-Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltakere og tilskuere og opplever også selv at alt gikk veldig fint gjennom helgen. I løpet av helgen ble det gjennomført 78 kamper. Man kan si den største utfordringen er å få mest mulig effektiv gjennomføring av kampene med tanke på at varigheten av disse varierer mye. I motsetning til andre idretter, hvor man vet varighet på kampene, blir hele kampoppsettet mye mer «levende» gjennom hele turneringen, fortsetter Asanovic

-Klubben har hele veien hatt et godt samarbeid både med Interpadel Letohallen og NTF, noe vi ser på som en av suksessfaktorene. Vi vil anbefale andre klubber til å også være med å arrangere Norwegian Padel Tour Rankingturneringer, avslutter Asanovic

Padelansvarlig i NTF, Franck Fog, var også til stede under turneringen og mener Eidsvoll PK besto ilddåpen som arrangør med glans.

-Først og fremst vil jeg gi masse skryt til Bojan og resten av medhjelperne hans for et flott arrangement. Jeg føler de hadde full kontroll på hele turneringen og var svært serviceinnstilte og positive, sier Fog.

-Det ble spilt mange kamper over helgen og personlig synes jeg at nivået var bra. Veldig mange morsomme og jevne kamper som utspilte seg. Selve turneringsformen ved å dele inn i forskjellige klasser, fungerte veldig bra. Det var i hovedsak mange jevne kamper, noe som jeg tror førte til økt idrettsglede hos deltagere og tilskuere, fortsetter Fog.

-Jeg kan ikke være annet enn veldig fornøyd med hvordan helgens turnering utspilte seg og jeg håper flest mulig av spillerne fikk mersmak og melder seg på neste NPT, som er i Moss i starten av april, avslutter Fog.