Hemingspilleren Bratholm har vært i alle tre seniorfinalene denne uka, og på tredje forsøk lykkes han med å hente hjem gullet og kongepokalen. I finalen i Clarksons NM i tennis imponerte 24-åringen og slo den unge og lovende Bygdøgutten Nicolai Budkov Kjær (16 år) 6-3, 6-3. Syrtveit tok storeslem i U19 med tre titler og imponerte i tillegg med kongepokal i seniorklassen.

– Jeg spilte en strålende kamp og prøvde å ta komandoen fra start og bli fort ferdig siden jeg har spilt mange kamper den siste uka, og det funket, smiler Simen Sunde Bratholm etter kampen.
– Dette er kanskje mitt siste NM, så dette gullet betyr ekstra mye, innrømmer Hemingspilleren som vant trippelen i 2020. I Frognerparken i dag tok han sin andre NM-tittel utendørs. Nå venter arbeidslivet for spilleren som har gått på college i USA de siste årene.

Nicolai Budkov Kjær drar nå rett til England hvor to spennende gressturneringer venter, blant annet junior-Wimbledon som starter om ei uke.

I kvinneklassen var det Carina Syrtveit, også hun fra Heming IL, som slo Holmenkollens Emily Nell Sartz-Lunde 7-6, 1-6, 6-2 i en jevn, spennende og velspilt finale. Syrtveit vant også alle tre klassene i U19-mesterskapet sist uke. Rett og slett et rått mesterskap av 18-åringen som vi gleder oss til å følge videre.