Om 8 uker er det igjen klart for Davis Cup på norsk jord.

Norge møter Kazakhstan i tennisens lag-VM, Davis cup, fredag 4. mars og lørdag 5. mars på Oslo Tennisarena.

Idag startet billettsalget til kvalfinalen til World Group hvor det foreløpig er en begrensning på antall billetter som selges pga den pågående pandemien. Det blir dermed førstemann til mølla-prinsippet.

For informasjon og kjøp av billetter, se her

Etter å ha slått Barbados, Usbekistan og Ukraina på sin vei, er Norge nå et oppgjør unna å få delta i Sluttspillet av Davis Cup. Kasakhstan blir altså Casper Ruud og Viktor Duraosvics siste hinder før finaleturneringen. Sluttspillet i Davis Cup vil bestå av 16 lag og blir spilt over tolv dager i november neste år.

Det norske laget etter seier på Oslo Tennisarena i november 2021. Foto: Hildrup NTF

Kasakhstans beste spiller er Alexander Bublik (ATP 36), en spiller Casper Ruud har slått hver gang de har møttes, senest i Paris Masters. 

Aleksandr Stanislavovitsj Bublik er en russisk-født profesjonell tennisspiller som representerer Kasakhstan. Han har vunnet seks ATP-challenger-titler og har en 3. runde US Open 2019 som beste resultat i Grand Slam-sammenheng. Han har representert Kasakhstan i Davis Cup siden februar 2019.

Fra DavisCup.com

Etter Bublik, er Kasakhstans beste spillere rangert nummer 180 og 182 der Kukushkin er den mest profilerte spilleren etter Bublik.

Fra DavisCup.com

Oslo Tennisarena, ITF og Norges Tennisforbund er igjen klare for å ta imot både Norge og Kazakhstan til et svært spennende og avgjørende oppgjør i mars 2022.