NM Lag Inne er innendørssesongens store klubbegivenhet.

Kick off fant sted i Trondheim for 3 uker siden. Da spilte juniorlagene fra Midt- og Nord-Norge pre-kvalifisering. Sist helg var det pre-kvalifisering for Østlandsklubbene på Oslo Tennisarena.

Kommende helg er den store kvalifiseringshelgen. Da braker det løs på ikke mindre enn 5 ulike lokasjoner: Stavanger, Drammen, Vestre Bærum, Heming og Oslo Tennisarena. Her avgjøres hvem som skal til sluttspillet på Oslo Tennisarena 3-5. november – hvor årets innendørs Norgesmester for klubblag kåres.

Ansvarlig for hele arrangementet er NTFs Svein Are Lapstun.

– Deltakelsen er totalt sett bra, spesielt for juniorene og for Østlandet. 119 lag deltar fordelt på 36 klubber. Det er 50 gutte-, 40 jente- og 29 herrelag. Dessverre så vi oss nødt til å kansellere dameklassen pga for lav deltakelse.

Lapstun kommer med et hjertesukk…

– Vi får veldig mange hyggelige tilbakemeldinger på NM Lag Inne. Det er ingen tvil om at arrangementet er populært. Men et problem er at det blir en for kostbar affære for klubber med lang reisevei. Vi jobber således med å få på plass en tilskuddsordning, som gjør det mer overkommelig å delta for klubbene utenfor arrangementsstedene.

Lagspill er et prioritert felt for Norges Tennisforbund. Lapstun fremhever at NM Lag Inne er et flott tilbud til mosjons- og breddespillere. Således er helgens kvalifiseringskamper et arrangement med høy sosial faktor.

Har du anledning, så møt opp og se god tennis og møt andre tennisvenner!

Her finner du alle kvalifiseringskampene kommende helg.