Det siste døgnet i Melbourne har vært preget av stor usikkerhet etter at det ble oppdaget et smittetilfelle på et hotell hvor spillerne har oppholdt seg. Casper Ruud ble sammen med over 506 andre spillere og medlemmer av støtteapparat satt i isolasjon 

-Casper testet negativt og er igjen ute av isoloasjon, står det Casper Ruuds offisielle facebookside idag. Christian Ruud bekrefter at Norges beste tennisspiller har fått svar på testen han tok rundt et døgn tidligere. Ruud fikk sent svar ettersom spillerne ble testet alfabetisk.

Fra en tidligere test-situasjon for Casper Ruud

Trekningen for Australien Open er nå klar og Casper går mot hjemmehåpet Jordan Thompson. Thompson er fra Sydney og er rangert som nummer 52 i verden. 

– Det er en grei trekning, men en tøff motstander. Jeg har møtt han to ganger tidligere, og vi har en seier hver. Det har vært to jevne kamper, og jeg må forberede meg på en ny jevn og tøff kamp. Men det er en spillbar motstander, han har ingen stor serve og det blir nok mye spill, noe som kan være til min fordel, sier Casper Ruud til Eurosport.

Australian Open starter mandag.