Baltazar Wiger-Nordås avsluttet Tennis Week i Stavanger på beste mulige måte – nemlig med finaleseier i begge klassene han deltok i. Begge finaler gikk til et avgjørende tredje sett.

Fredag gikk han til topps i double sammen med sin danske doublepartner Ervin Mesic. Det startet imidlertid ikke så bra. I det første settet var de nederlandske motstanderne Jay Temming og Lars Wagenaar best. De kunne flytte den røde settkulen til sin side etter 6-3 i første sett. Andre sett gikk til tiebreak. Den norsk-danske duoen viste seg sterkest og kunne utlikne til 1-1 i sett. I det avgjørende supertiebreaket ble det 10-7 til Mesic og Wiger-Nordås, og dermed var den første tittelen i boks for bergenseren.

Lørdag vant han også finalen i single etter tre jevne sett. Wiger-Nordås tok første sett 6-4, men fikk problemer i det andre settet og måtte finne seg i å spille et tredje sett etter at nederlenderen tok andre sett 6-2. I tredje sett hadde heldigvis Wiger-Nordås mer å komme med enn sin motsander, og nok en gang kunne han takke Lars Wagenaar for kampen etter å ha innkassert finaleseieren.