Baltazar Wiger-Nordås fra Paradis Tennisklubb vant i dag semifinalen mot Jakub Jedrzejczak fra Polen. Det ble en jevn kamp som bergenseren dro i land med sifrene 6-4, 7-5.

En annen norsk gutt som har imponert i Stavanger, er Olav Berg fra Oslo Tennisklubb. 13-åringen spilte i dag finale i TE-turneringen. Det var mye god tennis og innsatsvilje, men nederlandske Hidde Schoenmakers viste seg som en hard nøtt å knekke, og vant 6-4, 6-2.

Cecilie Johannessen Mæland fra arrangørklubben bør også si seg fornøyd med Tennis Week i Stavanger. I hennes første ITF-turnering gikk hun til semifinalen i single. Hun gjorde en god kamp mot nederlandske Britt Du Pree, men sistnevnte var sterkest og vant 6-3, 6-3.

Baltazar Wiger-Nordås vant over sin polske motstander i dagens semifinale og er klar for finalen i ITF-turneringen i Stavanger. (Foto: Henning Frøystein)
Olav Berg (til venstre) tapte finalen, men har gjort en super turnering i Stavanger. Hidde Schoenmakers (til høyre) gikk til topps i TE U14. (Foto: Henning Frøystein)
Cecilie Johannessen Mæland gjorde en god kamp i semifinalen mot nederlandske Britt Du Pree. (Foto: Henning Frøystein)