Stavangers Tennis week ble avsluttet med 30.000 kroners-turneringen Stavanger Grand Prix. Den som kunne heve det største premiebeløpet etter herrefinalen, var Eirik Sars Grøner. Moss-spilleren vant hele 6-0, 6-0 i finalen over Eivind Tandberg fra Furuset. Tandberg gjorde solide kamper i forkant av finalen, med tre strake 2-0-seirer over solide spillere. I finalen møtte han imidlertid overmakten i landets 14. beste spiller ifølge UTR-listen for november, Eirik Sars Grøner.

Eirik Sars Grøner med det synlige bevis på førsteplassen i Stavanger Grand Prix. Eivind Tandberg gjorde en bra turnering og ble nummer to av 31 mannlige deltagere.

Fullstendige resultater fra herreklassen

I dameklassen var det en GP-debutant som gikk til topps. Italienske Annathea Sara har spilt ITF tidligere i uken, og benyttet anledningen til å bli i Stavanger noen dager til for å få med seg enda en norsk turnering. Det var et godt valg som endte med fire strake seirer og en solid pengepremie hjem til hjemlandet. Også hun vant 6-0, 6-0 i finalen. Finalist Josefine April Langstrøm Field fra Bygdøy innkasserte tre sterke seirer på veien til finalen, men så var det altså bom stopp mot Sara.

Fullstendige resultater fra dameklassen

Josefine April Langstrøm Field (til venstre) sammen med finalevinneren Annathea Sara.

Grand Prix-turneringen var ikke den eneste turneringen som ble arrangert i helgen. Også UTR Gold og Juvesen Legends ble arrangert. Mens UTR Gold var en åpen turnering for å supplere til de som ikke kvalifiserte seg til Grand Prix-turneringen, var Juvesen Legends en eksklusiv turnering for åtte inviterte spillere.

Ola Sjöstrand (Stavanger) og Tor Einar Refsnes (Bryne) spilte seg fram til finalen i den eksklusive Juvesen Legends-turneringen som Stavanger Tennisklubb inviterte åtte spillere til. De åtte spillerne har markert seg gjennom Juvesen cup-historien som nå teller over 30 turneringer. I finalen stakk Ola Sjöstrand av med seieren.