-Drømmen er å få Casper Ruud på besøk slik at vi virkelig får vist frem tennis for hele regionen, sier ildsjel og styreleder i Mandal Tennisklubb, Kjell Ivar Syvertsen

Mandal Tennisklubb har vokst fra å være 7 til 220 medlemmer på et år.

Etter at tennisen har ligget brakk i Mandal i 20 år fikk klubben to nye kunstgrusbaner i 2021. Kjell Ivar Syvertsen får æren for at antall medlemmer har gått fra nær null til 200. Årets mål er 300 medlemmer.

-Idag er han styreleder, prosjektleder for banebyggingen, tennisinstruktør, og mye mye mer. Han har et enormt engasjement for klubben og tennis generelt, fortsetter nestleder i styret i Mandal Tennisklubb, Gunnar Førsund.

-Til våren kommer det ytterligere 2 nye kunstgrusbaner og da har vi et anlegg vi virkelig kan utvikle klubben på. Mandal har et mål om klubbhus i 2023 og minimum 500 medlemmer i 2025, fortsetter Førsund.

Mandal TK har vært gode på markedsføring. Ved hjelp av tilskuddsordninger kunne Mandal tilby 200 voksne og barn gratis tenniskurs i sommer. I tillegg til dette har styret jobbet for at tennis skal bli en del av skolefritidsordningen, på lik linje med fotball og håndball. Klubben har vært behjelpelig med utlån av racketer og minitennisnett.

Klubben har tilknyttet seg gode samarbeidspartnere som har gjort det mulig med videre anleggsutvikling og planleggingen av både klubbhus og innendørshall. Klubben har som mål om å få inn en halv million kroner i året slik at både klubbhus og hall etterhvert kan realiseres.

En gruppe ivrige medlemmer av Mandal TK på sponsordugnad

Idag benytter klubben en flerbrukshall som de har tilgang til 8 timer i uken. Men med mildværet i januar, er kunstgrusbanene utendørs i bruk.

-I og med at vi er helt i sør, blir banene også benyttet på vinteren. Å spille tennis i null grader og vindstille er helt nydelig, sier Førsund

Mandal får to nye kunstgrusbaner i mai allerede.