Det var på Ullern tennisklubb, i 1993, at Hemingdamene sist gikk av med seieren i Eliterserien.

Vibecke Bu, Pelle Fridell (kaptein), Karin Hjelle Dalbak og Therese Bakke. Sittende Siri Mittet og Marianne Norberg.

Sist Heming ble Norgesmestere for lag damer var med Vibecke Bu, Pelle Fridell (kaptein), Karin Hjelle Dalbak, Therese Bakke, Siri Mittet og Marianne Norberg.

I år ble det seier på hjemmebane, 29 år siden forrige gang, med Hedda Gurholt, Carina Syrtveit, Emilia Korseth, Emma Sørensen, Kaia Bostrøm Jørgensen, Marie Henriksen, Maren Nordklev (kaptein) Nora Syrtveit og Karoline Dalbak.

-Veldig gøy at Heming endelig klarte å kapre NM tittelen for damer lag igjen! Heming har alltid fostret mange gode jenter, og det har vært nære på mange ganger. Ekstra moro er det at alle 9 jentene, som har spilt kamper for laget, har startet tenniskarrieren sin i Heming. Ikke mange lag som kan skilte med det. I tillegg gror det godt bak disse jentene, så jeg er ganske sikker på at det ikke blir 29 år til neste NM tittel, sier Karin Hjelle Dalbak som var med på å ta seieren for 29 år siden.

Sportssjef i Heming, Øivind Alver, er strålende fornøyd med Hemingdamenes seier på søndag.

-Vi har veldig tro på lagspill for å styrke klubbtilhørighet og samhold. I år har vi et nystartet andrelag for damer samt 3 herrelag og 4 veteranlag. Lagkamper er en strålende måte å motivere juniorer som får møte andre type spillere enn de vanligvis gjør, og en fin måte å holde konkurranseinstinktet til seniorer/veteraner i gang, sier Alver.