-Uttaket er basert på skjønnsmessig vurdering da gjeldende rankingliste ikke er så aktuell på grunn av den lave turneringsaktiviteten det siste året. Jeg tror det laget vi sender er det beste norsk padel kan presentere nå. Dette blir bra, sier padelansvarlig i Norges tennisforbund, Henrik Norvald.

-Vi reiser 20 juni. Det er muligheter for å kvale inn, men Sverige og noen andre land er tøffe. Vi er avhengige av unngå noen av dem, sier Fredrik Ask som skal til Marbella med Norge på ryggen i juni.

Norge har noen av verdens strengeste karanteneregler. Det er usikkert hva spillerne kan forvente av karantene når de kommer hjem fra Spania. Slik reglene er i skrivende stund, venter karantenehotell spillerne når de er ferdigspilt i EM.

-Når det gjelder karantenehotel får vi se hva status er når vi skal hjem 1 juli. Umulig å si noen om det nå. Dersom spillere får første vaksinedose før avreise, kan vi jo ha karantene hjemme, sier Ask.

-Dette med hotell når de kommer tilbake har ikke jeg diskutert med dem. Interessen for å delta har vært udelt positiv. Karangtenehotell eller ikke har ikke vært noe tema, forteller Henrik Norvald.

Nedenfor er en oversikt over spillere som er tatt ut til å spille EM i padel 2021 som spilles i Marbella i juni.

Spillere: Sander Gravfort, Henrik Ljungberg, Michael Geraghty, Christian Arntsen, Fredrik Ask, Daniel Picard, Frederick Schaefer, Jacob Knagenhjelm

Trener: Hector Palacios