Norsk Tennis skriver historie i 2022 med rekordhøy medlemsvekst og gigantiske internasjonale resultater. Resultater som vi for noen år siden ikke våget å snakke høyt om. Men det gjorde Casper!  
Han sa det rett ut: «Jeg vil bli best i verden» 
 
Casper Ruud er nå nummer 5 på verdensrankingen, og det i en av de mest krevende verdensidrettene å bli best i. Mange av tennisstatistikerne i verden regner nå på sannsynlighet for at Casper kan bli nummer 1 allerede i løpet av 2022. Sannsynligheten er der. Tro det eller ei!  
 
Om statistikerne får rett gjenstår å se. Det er hovedpersonen selv og andres spilleres resultater i høst som avgjør. Helt sikkert er det at Ruud allerede er en verdensstjerne og har definitivt markert og posisjonert seg som en av de beste individuelle utøverne i norsk idrettshistorie sammen med golferen Victor Hovland.

Casper Ruud spilte mot Kazakhstan i Oslo i mars i år. Foto: Espen Hildrup

16.-17. september skal Casper Ruud og det norske herrelandslaget møte India til Davis Cup kamp.  
Alle som følger tennis, spiller tennis eller er fan av sporten har nå en unik mulighet til å se tennis på øverste nivå. Kanskje får vi se en kommende verdensener i aksjon?  

Billetter og program til kampene her

Olympiaparken og NTF har redusert billettprisene slik at kostnaden skal være overkommelig for folk flest. Det norske laget har ønsket seg stappfulle tribuner med et aktivt, høylytt og entusiastisk publikum – som har med seg trommer, tromboner, trompeter og norske flagg.

Sammen med Olympiaparken har NTF satt seg et mål om å selge 4000 billetter til hver kampdag. Klarer vi det, blir det ny innendørs publikumsrekord for tennis. Denne hårete målsettingen kommer som en konsekvens av den enorme medlemsveksten vi opplever, de uvirkelige internasjonale resultatene og den økte interessen for tennis både i media og for nye og eksisterende tennisentusiaster. Summerer man alt dette sammen, burde det være fullt mulig å få til både publikumsrekord og folkefest på Lillehammer 16-17 september.

NB! Det norske herrelandslaget spiller nå sin 7. hjemmekamp på rad. Sannsynligheten for at det blir en 8 ende er lav. Benytt derfor denne unike muligheten. Det kan faktisk være et par år til neste gang du kan se Casper Ruud og det norske herrelandslaget live på norsk jord! 

Velkommen til Lillehammer og tennisfesten i Håkons Hall!

Aslak Paulsen, Generalsekretær i Norges Tennisforbund