Vi har gleden å kunngjøre at Norges Tennisforbund har signert et samarbeid med MATCHi. Samarbeidet vil få oss til å utvide og digitalisere padel og tennis ytterligere i Norge.

Håkon Bjercke, markedssjef i Norges Tennisforbund, ser frem til samarbeidet med MATCHi:

Matchi er en innovativ og teknisk bedrift som har gjort, og gjør, mye bra for både tennis og padel i Norge. Norges Tennisforbund er stolte av å kunne ha en sterk samarbeidspartner på teknologi og streaming og vi ser frem til samarbeidet, sier Håkon Bjercke, markedssjef i NTF.

Anna Ek, sponsor og partnerskapssjef i MATCHi, er også begeistret for å samarbeide med Norges Tennisforbund:

Det er mer enn spennende å samarbeide med Norges Tennisforbund, og hjelpe dem å bringe folk nærmere «action» gjennom brukervennlig teknologi. Padel begynner virkelig å ta fart i Norge og flere og flere engasjerer seg i sporten. Vi er oppriktig glade for å bidra til utviklingen!

Om MATCHi

MATCHi er en komplett plattform for racketsportsteder over hele verden. Med over 10 års erfaring har vi funnet den perfekte balansen mellom brukervennlig teknologi og kraftig funksjonalitet. Vi ønsker å gjøre racketsport morsommere, enklere og mer tilgjengelig, og vi kobler sammen arenaer og spillere for å gjøre det mulig for folk å spille mer.

Vil du vite mer om hva MATCHi kan tilby klubben din? Les mer her.