Denne uken pågår ITF Junior, grade 4, på Oslo Tennisarena. Spillere og trenere fra Rafa Nadal Akademiet på Mallorca har prioritert denne turneringen og ITF på Gjøvik neste uke.

-Turen til Oslo og Gjøvik passer veldig bra inn i turneringsplanen vår og vi synes det er veldig positivt at vi kan spille to turneringer i samme land, sier Rafa Nadal akademi-trener Pedro Pissarra

Som kjent har Casper Ruud treningsperioder på Rafa Nadal akademiet. Spanjolene har forlengst trykket nordmannen til sitt bryst. Det er et knippe norske spillere på akademiet, men akademiet ønsker også flere norske spillere velkommen til Manacor og akademiet i Spania.

-Det er 4 år siden vi sist tok turen til Oslo. I utgangspunktet er Norge et dyrt land å reise til, men arrangørene har ordnet med gode hotellpriser og vi får treningsbaner, så dette fungerer veldig bra for oss. I tillegg er det jo et bonus at Casper Ruud er herifra og vi føler tilknytning til Norge og hele Team Ruud, fortsetter Pedro Pissarra.

Pedro Pissarra, Kaia, Irene, Josefine, Charlotte og Christian Ruud fikk en treningsøkt på Snarøya tennisklubb før turneringen startet
Pedro Pissarra,(tv) og Andrés Feldstedt (th) med RNA spillerne. Ikke alle spillerne hadde tatt med sko som fungerer optimalt i sne.