Det har vært mange tomme tennishaller og avlyste aktiviteter så langt i 2021. Desto hyggeligere når noen får anledning til å gjennomføre aktivitet – med eller uten racket.

Bryne Tennisklubb gjennomførte sin TFO sist uke, etter å ha fått gjennomslag på sin søknad til kommuneoverlegen i Time kommune. Dermed kunne de 46 barna som deltar på tennis-SFO, møte opp som vanlig. Skjønt, det er ikke helt vanlig med bålpanne, popkorn, snømåking og spill med votter og lue. Det var imidlertid langt bedre enn alternativ slik er gjengse praksis rundt omkring i et Korona-stengt idretts-Norge.

-Vi var heldige med været sist uke, så det gikk kjempefint, sier hovedtrener Morten Goa Aadnøy.

Barna fikk også spille inne i hallen etter tur. Noen ute, noen inne, for å opprettholde smitteverntiltakene.

Klubben fikk tillatelse til å legge seg på samme linje som skolenes SFO. Dvs. organisering i trinn-kohorter. Det hjelper for Brynes tilfelle at TFO-barna kommer fra samme skole; Rosseland skule knapt 100 meter fra tennisklubben. Det har i januar vært gult nivå på skolene i Time kommune.

I tillegg til TFO, fikk klubben også aksept for å gjennomføre trening med maks to deltagere pr. bane. Klubben har ikke fått anledning til å holde åpent for alle, men et fåtall barn og unge har fått trening med trener.