Denne uka var 14 gutter og 12 jenter samlet til U14-bruttotropp-samling i Oslo. Været spilte ikke helt på lag, men det ble trening både i Blommenholm (BSTK) og på OTA. Ekstra moro for ungdommen var det at NTFs utviklingsansvarlig og Casper Ruuds analysesjef, Øivind Sørvald, var innom for å gå gjennom teknikken deres med videoanalyse.

Øivind Sørvald fikk full oppmerksomhet på BSTK da han var innom for å hjelpe til med tenikkanalyse.

Mens regnet højlet ned ute møtte vi guttene og jentene inne på OTA. Jentene er nettopp ferdig med lunsjen og gjør seg klare til trening og forteller litt om uka.

Jentene er ferdig med lunsjen og gjør seg klare til ny tennisøkt på OTA.

– Det har vært kjempebra! En veldig artlig uke! Vi har spilt tennis, trent fys og vært mye sosiale i pausene, forteller Celine Egeland Henriksen (Heming IL) som skal videre til turneringen Norwegian Open i Stavern.
– Fortell om da Øivind Sørvald kom innom, skyter Andrea Hagen Lindegaard (Ullern TK) inn.
– Ja, han kom innom å filmet teknikken vår. Serve, forehand og backhand og analyserte videoene, smiler Henriksen.
– Han er veldig flink, så det var lærerikt å få noen teknikktips. Han hadde også et møte med oss om strategi og teknikk på tennisbanen, så det var veldig kult, fortsetter Lindegaard.

Trener Luis Silva var fornøyd med samlingen.

Trenerne Luis Silva og Jonathan Hultkrantz Chesneau har hatt ansvaret for de 26 spillerne denne uka og er fornøyd med gjennomføringen.
– Det har vært god stemning og utøverne utvikler seg fint. Veldig bra at Øivind Sørvald kom og stod for den tekniske analysebiten og forsøkte å finne noen detaljer hos spillerene som de kan jobbe med å utvikle i fremtiden, oppsummerer Silva.