Sven Brænde har vært medlem av Jar og Stabekk tennisklubb i 30 år. Han var aktiv i sammenslåingen av Jar- og Stabekk tennisklubb som resulterte i en helårshall med 5 innebaner og 7 utebaner. Idag har klubben 1075 medlemmer og et svært høyt aktivitetsnivå.

Brænde har vært styreleder både i Jar og Stabekk Tennisklubb. Idag er han leder for valgkomiteen som hadde som mål å få inn kvinner og ungdom inn i styret.

-Vi vil jo ikke bare ha gamlinger i styrene, sier Brænde litt spøkefullt, men presiserer at det ikke var tilfeldig å foreslå en 20-åring inn i styret

-Det er viktig for Stabekk å få inn ungdom inn i styret, dette for å gjenspeile medlemsmassen best mulig og for å få bredden, fortsetter Brænde.

Stabekk tennisklubb feirer i år 100 årsjubileum og Sven Brænde er Æresmedlem i klubben.

20 år gamle Diba Pirzad Amoli er svært engasjert i ungdomsmiljøet i tennis og gleder seg til å komme igang med oppgavene.

-Jeg gleder meg masse til å bli en del av dette. Jeg ser frem til å forhåpentligvis oppnå bra ting og styrke tennisen sitt ungdomsmiljø, sier Diba Amoli om sitt nye styreverv i Stabekk tennisklubb.

– Her er det masse potensiale og flinke folk, fortsetter Amoli.

I oktober ble det kjent at NTF styrket styret med en ungdomsrepresentant. Etter årsmøtet i Stabekk tennisklubb 23. mars ble Amoli valgt inn som ungdomsrepresentant i styret.

På artikkelbildet: Styremedlem Diba Amoli med Alexander Bublik (ATP #33) under Davis Cup i Oslo