Det ble Mandal-duo Rickard Holmström og Fredrik Stray Tjaum som gikk til topps da padelmiljøet på Sørlandet gjorde opp om mesterskapstittelen sist helg.

Mesterskapet ble delt mellom Mandel og Søgne. De 20 parene spilte fire gruppespillkamper i Mandal lørdag. Sluttspillet med de åtte beste parene ble spilt i Søgne.

Til slutt stod Mandal-paret Rickard Holmström og Fredrik Stray Tjaum igjen som seierherrer etter en jevn tre setter i finalen.

-Finalen var veldig tøff. Vi startet dårlig og spilte dem gode i første sett. I andre sett fant vi mer roen og vant på tiebreak. I tredje fikk vi en god start med break direkte til 1-0 og etter det kjente vi at vi hadde kontroll på deres styrker og svakheter. Fredrik gjør veldig bra andre sett og steppar opp enda et nivå i tredje. Veldig gøy kamp å spille, forteller Holmström.

Mesterskapet var den første padelturneringen arrangert i Mandal. Det er knapt tre måneder siden padelhallen i Mandal ble åpnet.

-Det er første turneringen vi arrangerer i Mandal, så det var så klart stas. Alt syns jeg gikk veldig fint og smidig, så det blir definitivt flere turneringer hos oss, forteller Holmström, som opplevde både gleden av å arrangere og delta selv.

-Det var utrolig gøy å konkurrere igjen, og ekstra gøy å få vinne sammen med min PDL center-ambassadør i Mandal. Veldig gøy at det var Mandal som dro hjem tittelen.

Foruten Mandal var det deltagere fra Flekkefjord, Søgne, Kristiansand, Lyngdal. Kommende helg er det damenes tur i Sørlandsmesterskapet. Åtte par er påmeldt.

Fredrik Stray Tjaum og Rickard Holmström fikk æren å bli Sørlandsmestere i padel.