Hvert år deles det ut en rekke utmerkelser under det årlige Tennisforum.

Årets anleggsutvikler ble Mysen Tennisklubb som har lykkes med å få opp en flott rackethall og videreutviklet et uteanlegg både for tennis og padel. De har klart å engasjere hele kommunen og lokalsamfunnet og har hatt svært god kontroll på økonomien både i investeringsfasen og nå i drift. 

Mysen TK har arbeidet målrettet og langsiktig. Mer enn 6.500 dugnadstimer er lagt inn i anlegget. Alt fra planlegging til håndverksfag  og Mysen har åttedoblet medlemstallet siden hallen kom opp. Hallen huser tennis, badminton, bordtennis, squash og så har anlegget både tennis og padel utendørs.

President i Norges Tennisforbund Lars Gjerdaker og Roar Fundingsrud fra Mysen TK

Årets turneringsarrangør gikk til Larvik og Stavern tennisklubb. Larvik og Stavern TK har gjennomført og videreutviklet NTFs nye turneringskonsept «Dagsturneringer» på en glimrende måte det siste året. Denne lavterskel og tidsbestemte turneringen der klassene spilles ferdig på en dag har blitt organisert og gjennomført til terningkast 6. Den har også gjort at flere spillere fra denne regionen har fått opp øynene for turneringsspill. Larvik og Stavern TK har også utmerket seg ved å donere turneringsinntektene til Unicef. Larvik og Stavern TK arrangerte også, som første klubb på mange år utenfor stor-Oslo, årets veteran-NM i tennis utendørs med meget gode tilbakemeldinger.

Årets trener gikk til Christian Ruud. Her mente juryen at det var litt unødvendig med en stor begrunnelse. Resultatene taler for seg selv. Det har vært langsiktig arbeid av skyhøy kvalitet. Christian har hatt trener- og lederutdanning har dermed hatt de beste forutsetninger for å lede karrieren til Casper Ruud. Forholdet far/sønn har vært tett, men Christian har stadig trukket inn spesialister til hjelp på ulike områder. Det gjelder analyse av teknikk og taktikk, utvikling av fysiske treningsprogrammer, mentaltrening mm

I tillegg ble Årets største klubb 2020 kåret. Her gikk prisen nok en gang til Stabekk Tennisklubb med sine 1094 medlemmer i 2020 mot 969 medlemmer i 2019.

Årets komet 2020 ble Veitvet Sportsklubb (Tennis) som er gått fra 1 til 98 medlemmer. Det vil si en økning på 9700 %.

Veitvedt Sportsklubbb representert ved Morten Dahl-Hansen

Og Årets største ungdomsklubb 2020 (flest ungdommer fra 13-19 år) gikk til Heming IL (Tennis) med sine 198 medlemmer i denne aldersgruppen i 2020 som er en økning fra 166 medlemmer i 2019.