Alexandra Borg har gjennomført en Bachelor på Rollins College, som er et «Liberal Arts» universitet i Orlando i Florida. Alexandra spiller i Divisjon 2 i en avdeling som heter “The Sunshine State Conference.” Fredag 12. mars møter du henne på Tennisforbundets Snapchat.

Photo credit: Mike Watter ©

-Jeg valgte Rollins fordi jeg fikk et veldig godt inntrykk av både skolen og treneren min, Coach Buckley. Campusen er også utrolig fin (nominert som No. 1 Most Beautiful Campus in the nation av Princeton Review). Jeg besøkte flere forskjellige skoler i høstferien året før jeg startet på Rollins. Det var veldig viktig for meg å møte alle trenerne og jentene på de forskjellige lagene og få et generelt inntrykk av skolen og campus, forklarer Borg

Photo credit: Mike Watter ©

-Jeg ble uteksaminert med en Bachelor i International Business, med et mindre emne i kommunikasjon, i Mai 2020. Men pga begrensninger under korona-pandemien fikk jeg dekket et ekstra år og med både skole og tennis, så derfor bestemte jeg meg for å forsette studiene. Jeg har nå startet på en på Master på Crummer Graduate School of Business hvor jeg nå går mitt første år. Planen er å spille på laget til jeg er ferdig neste år, i Mai 2022, sier Borg

Fredag overtar Alexandra Tennisforbundets Snapchat og viser oss hennes hverdag som college tennisspiller i Florida.

Ta bilde av QR-kode med Snapchat kamera og du kommer inn på Tennisforbundets Snapchat

Slik så det ut da Alexandra fra Oslo viste frem Rollins College for Tennisforbundets følgere:

Slik så det ut da Dorthea fra Stavanger viste frem Texas A&M for Tennisforbundets følgere: