Mandag 30. august åpner OTA alle sine baner for spill etter sommerens ansikstløft. To dager etter åpner OTA også de nye padelbanene. Administrasjonen i Norges Tennisforbund har sine kontorer på Oslo Tennisarena og fikk prøve padelbanene før offisiell åpning.

Håkon Bjercke, Aslak Paulsen , Sverre Lie, Aasa Auensen, Franck Fog og Christian Grind testet de nye padelbanene på OTA

Det satses nå på idrettsaktivitet året rundt i anlegget på Hasle. Oslo Tennisarena har tidligere hatt avvikling av eksamen som en viktig inntektskilde, men under pandemien har denne kilden uteblitt. Det har tvunget OTA til å omstille seg.

-Det er i idrettens beste interesse at OTA klarer å drifte nasjonalanlegget, med kun idrettsaktivitet året rundt, og vi gleder oss veldig til å kunne presentere 9 nye tennisbaner og samtidig ønske Padel velkommen i hallen. Med en minitennisbane i tillegg skal vi klare å legge til rette for alle aldre og nivåer, uttalte Stahlberg til norsktennis.no i juni

-Padel er utrolig gøy og er definitivt kommet for å bli. At vi nå har padel i «eget hus» gjør at vi kan følge sporten enda tettere. Nå venter NTF utålmodig på flere klubbetableringer og flere padelspillere som vil organisere og engasjere seg i nyetablerte klubber. Frivilligheten skal også få grobunn og blomstre i padelmiljøet, sier generalsekretær i Norges Tennisforbund, Aslak Paulsen.

-Det har vært en hektisk sommer på Oslo Tennisarena for at klargjøre anlegget for fremtiden. Vi kan nå stolt skilte med 9 tennisbaner med nytt Plexipave toppdekke, og 4 nye Padelbaner, derav 3 ordinære (double) baner og en single bane. Fra og med den 30. august har vi alle tennisbanene åpne for spill, forteller Stahlberg idag.

Padelbanene åpner den 1. september og booking gjøres via Playtomic appen.