Padel er i stadig vekst, og som et bevis på dette har Oslo Padelklubb i samarbeid med Nordic Padel gleden av å arrangere Padel NM 2023, støttet av hovedsponsor Telia (Telia Open).

Årets Norgesmesterksap blir ekstra spesielt da vinnerne i dame- og herreklassen skal kjempe om den ettertraktede kongepokalen for første gang i historien. Dette er en anerkjennelse av padelsportens vekst og betydning i Norge.

Å være vert for Padel NM 2023 er et høydepunkt for klubben, som i samarbeid med Nordic Padel har jobbet hardt for å skape et minneverdig arrangement for både deltakere og tilskuere.

Samarbeidet mellom Oslo Padelklubb og Nordic Padel har sørget for at Padel NM 2023 blir et nasjonalt høydepunkt.

Nordic Padel Oslo skiller seg ut med sine moderne og førsteklasses fasiliteter. Banene er bygget i samsvar med internasjonale standarder, og de er perfekte for både nybegynnere og erfarne padelspillere. Uansett om du er ute etter å konkurrere på høyt nivå eller bare ønsker å ha det gøy med venner, er Nordic Padel det rette valget i hovedstaden.

Med flotte arenaer og de fasiliteter Nordic Padel avd. Økern og Rødtvet har å by på, Telia som hovedsponsor, direktesending, kvalitetsballer fra Head, og den spennende kampen om kongepokalen er dette en begivenhet som vil styrke padelsportens posisjon og glede alle som er lidenskapelig opptatt av denne fantastiske sporten.

Som hovedsponsor for Padel NM 2023 viser Telia sitt sterke engasjement for idretten og padelsamfunnet i Norge. Selskapets støtte gir arrangementet økonomisk bærekraft og bidrar til å løfte padel i landet.

Som nevnt så er den mest spennende nyheten for Telia Open Padel NM 2023 er innføringen av kongepokalen. Dette er første gang at vinnerne i dame- og herreklassen vil kjempe om denne prestisjefylte prisen.  

Påmeldingen til Telia Open – NM Padel 2023 ble åpnet i går og påmeldingene har allerede begynt å komme inn.

Bli en del av Telia Open NM Padel 2023 og meld deg på i dag!