Sandefjord Tennisklubb vil på banen, og fra 20. til 26. august arrangerer klubben for aller første gang en ITF J30 internasjonal tennisturnering for juniorer under 18 år. Sportssjef i Sandefjord Tennisklubb, André Andersson, er stolt over å kunne få arrangere en turnering som dette.

– Dette er et stort øyeblikk for Sandefjord Tennisklubb. Å kunne være vertskap for en ITF U18-turnering er en unik mulighet for oss, sier Andersson.

Stolt sportssjef i Sandefjord tennisklubb André Andersson.

Det er ingen tvil om at arrangementet er et resultat av omfattende forberedelser og engasjement fra klubbens side. Klubben har lagt ned betydelige ressurser for å få banene opp på internasjonalt nivå og sikre at spillerne får den beste opplevelsen under turneringen.

– Vi ønsker å gi våre spillere og gjestende deltakere den beste opplevelsen de noensinne har hatt. For å oppnå dette har vi oppgradert våre tennisbaner og fasiliteter til høyeste standard, slik at spillerne kan yte sitt aller beste. Vi har nettopp investert et betydelig beløp i oppgradering av våre innebaner med nytt dekke. Selv om turneringen foregår utendørs, er det viktig å ha innebaner som backup i tilfelle regn, forklarer Andersson. 

Spillere fra 12 ulike nasjoner er påmeldt og ITF turneringen i Sandefjord vil samle talenter fra hele verden. Med dette arrangementet satser Sandefjord Tennisklubb stort og gir norske tennisspillere en flott mulighet til å konkurrere mot noen av de beste internasjonale talentene på hjemmebane.

– Vi ønsker å bidra til utviklingen av norsk tennis ved å tilby turneringer på internasjonalt nivå. Denne type turneringer arrangeres normalt av de store klubbene i Oslo med noen unntak. Da er det ekstra morsomt å vise at også de litt mindre klubbene kan få til noe sånt, avslutter Andersson.

Se mer informasjon og oversikt over påmeldte her.

Flott anlegg i Sandefjord klar til å ta i mot både lokale og internasjonale spillere.