Photo credit: Sean Pavone, iStockphoto.com

VM i padel blir arranger 11.-16. oktober i Las Vegas og Norge har meldt på lag til veteran-VM i ørkenbyen i Nevada. Thorbjørn Berger i Smaalenene Padelklubb er kaptein for laget og står også for uttakene i august.

-Vi arrangerer en kvalik for lagene i begynnelsen av august. Kvalifiseringskampene blir et gruppeoppsett der alle møter alle. Både med parene som vanligvis spiller sammen, men også der vi kobler nye par, sier kaptein Thorbjørn Berger.

Allerede i 2018 sendte Norge spillere til å delta i VM i veteranpadel. Dengang reiste spillere til Estepona i Spania for å konkurrere. Smaalenene padel klubb stilte dengang med ca 20 deltagere i veteran VM.

Idag er det flere veteraner, fra forskjellige klubber, som har meldt sin interesse, men Berger ønsker flere med på laget. Aldersgrense for å delta i veteranpadel er 35 år både for både damer og herrer.

Er du interessert i å representere det norske veteranlandslaget i padel i USA til høsten, så ta kontakt med enten Henrik Norvald (henrik.norvald@tennis.no) eller kaptein for det norske laget, Thorbjørn Berger (thorbjoernberger@hotmail.com).