Til enhver tid representerer omtrent 30 norske tennisspillere amerikanske College-lag i USA.

Fredag 5. mars har stavangerjenta Dorthea Abigel Faa-Hviding såkalt «Snapchat Takeover» og skal bruke Snapchat for å vise frem livet på College i USA. Snapchat følgere får dermed et eksklusivt innblikk i Dortheas hverdag. Dorthea spiller for Texas A&M som hun har vært en sentral del av siden 2017. (Sjekk Snapchat QR-koden lenger ned i artikkelen)

Dorthea hadde lang pause fra laget sitt og college pga den pågående pandemien. Før mars 2020 spilte hun sin beste tennis og var topp 100 Division 1-spillere i USA. Siden det har hun delvis vært i Stavanger og delvis i Tyskland, langt unna laget sitt i Texas.

Dorthea Abigel Faa-Hviding (22), Texas A&M university, Kingsville, Texas

Uten lagkamper, turneringer og sine gode treningsvenninner på Collegelaget, innrømmet Dorthea at situasjonen ga henne en knekk. 

-Motivasjonen har blitt satt på prøve. Jeg har tenkt: Hva spiller jeg for? fortalte 22-åringen til norsktennis.no i desember.

I januar reiste hun igjen tilbake til Texas for å spille med laget det siste halvåret av collegetilværelsen. Fredag 5. mars overtar Dorthea Snapchat-brukeren til Norges Tennisforbund og tar med følgere på sin hverdag på College. Fredag spiller laget til Dorthea lagkamp.

I Norge har 2,7 millioner nordmenn en profil på Snapchat. Ungdom mellom 18-29 er de hyppigste brukerne med mellom 80-89 prosent dekning, i følge Ipsos.

Ta bilde av QR-kode med Snapchat kamera og du kommer inn på Tennisforbundets Snapchat