Kolbotn Tennisklubb og og Kolbotn Idrettslag har trolig inngått tidenes sponsoravtale for en klubb i Norsk Tennis. De håper nå å få tennisanlegget klart allerede i 2021.

Coop Øst, Kolbotn Idrettslag og Kolbotn Tennisklubb deler et felles verdigrunnlag der aktivitet, inkludering og mangfold for barn og unge står helt sentralt. Bidraget idrettslaget nå får gjør at Idrettslaget kan investere i anlegg og samtidig holde kostnadene for medlemmene på et fornuftig nivå

– Vi er svært takknemlig for at Coop Øst kommer inn som samarbeidspartner slik at det er mulig for oss å realisere dette sårt tiltrengte prosjektet. Dette vil bidra til økt aktivitet for hundrevis av barn og unge.

Stig Kjønstad, styreleder i Kolbotn Tennisklubb.

De tre partene ser fram til det videre samarbeidet. Disse avtalene vil bidra til at de sammen skal klare å bygge nye anlegg som skal gi et enda bedre idrettstilbud til barn, unge og voksne i vårt område og nå håper vi å kunne realisere det meste allerede i 2021.

Torsdag ble avtalesigneringen markert med marsipankake og alkoholfri champagne i klubbhuset til Kolbotn idrettslag.

Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med 113 butikker spredd fra Halden til Beitostølen. Coop Øst har ca 2700 ansatte og omsetningen vil i år for første gang passere 8 milliarder kroner. Coop Øst har sitt hovedkontor på Kolbotn.